Dethleffs

Campingvogner, bobiler - det er mange navne for det mobile hjem. Men camping for hele familien har i mer enn 80 år bare blitt kalt: Dethleffs!

Alle veier fører til Dethleffs!
Sommerferie, vintercamping, på fjellet, ved sjøen, i byen eller hele verden rundt? Hvor er din feriedestinasjon? Uansett hvor du reiser til, står Dethleffs campingvogner og bobiler for høy kvalitet, førsteklasses forarbeidning, individuelt utstyr og i hvert fald for mer sikkerhet og moro. Vi garanterer dette før og etter kjøpet med mange serviceydelser hos våre forhandlere lokalt og selvfølgelig her hos Dethleffs.

Made in Germany hos Dethleffs!
Visste du, at campingvognen ble oppfunnet i det tyske Allgäu? Midt i det pittoreske landskapet mellom Alpene og Bodensee konstruerete Arist Dethleffs i 1931 den første "boligvogn" i Tyskland for sin familie. Og til denne dag er hvert kjøretøy produsert i byen Isny i sør-tyske Allgäu.

Dethleffs
Fendt

Kvalitet er fellesnevneren for alle Fendt Caravans, og blandet med et utsøkt design og smarte planløsninger er dette favoritten for kvalitetsbeviste caravanister!

Når utvalget er stort skal det være en fornøyelse å finne seg en passende campingvogn. Såvel barnefamilier, de som kjører og de som foretrekker å ligge på fast plass vil alle kunne finne seg en planløsning som passer perfekt fra Fendt Caravans rikholdige utvalg av modeller og planløsninger.

Fendt
Hobby

Hemmeligheten bak Hobbys suksess bygger på fire grunnleggende prinsipper; banebrytende oppfinnelser, innovativ teknikk, moderne design og stor lidenskap. Disse grunnpilarene har gjort Hobby til verdens største caravanprodusent og markedsleder i de fleste land.

Hver nye generasjon Hobby Caravans overbeviser med førsteklasses standardutstyr og rikholdig utvalg av gode planløsninger - det er ikke uten grunn at Hobby er så populær.

Hobby
Kia

Kia Motors Corporation ble grunnlagt i 1944, og er Koreas eldste produsent av motorkjøretøy. Fra en beskjeden start med sykler og motorsykler, har Kia vokst - som del av Hyundai Automotive Group - til å bli verdens femte største bilprodusent.

Fra starten hadde Kia rykte som Koreas pioner på kjøretøy - de startet med å produsere sykkeldeler i 1944, og produserte sin første sykkel to år etter. Kia produserte sin første motorsykkel i 1961, sin første småbil i 1974 og sin første Korea-designete bil i 1992. I 1993 hadde Kia produsert tre millioner kjøretøy. Fem år senere eksporterte de sin bil nummer to millioner, og i 2004 hadde deres totale eksport passert fem millioner. Med etablering av Fabrikk i Kina i 2002, i Slovakia i 2006 og Georgia, USA 2009 - 2010 har Kia ekspandert ytterligere.

Kia
Rapido

Rapido har et stort utvalg av bobiler med høy kvalitet, lang utstyrsliste og et høyt sikkerhetsnivå. Smarte løsninger med fransk eleganse og håndverk av ypperste kvalitet gjør bilene ettertraktet. RAPIDO har en av markedets mest omfattende standardutstyrslister.

RAPIDO leveres i 38 forskjellige modeller og løsninger basert på Fiat Ducato, som halvintegrert eller helintegrert.

Rapido
Sunlight

Sporty. Funksjonell. Pålitelig. Med din Sunlight kommer du ut av hverdagen og inn i livet. Sunlight campingvogner er for deg og mig, der tar os friheten til at oppdage verden på en helt ny måte. Vi søker eventyrets utfordringer og det ekstraordinære – ute i naturen, inne i byen. Altid sammen med min Sunlight.

For 10 år siden rullet de første Sunlight-bilerne ut fra samlebåndet. Og sammen med dem et til da ukjent forhold mellom pris og kvalitet. For når det gjelder vårt motto"Tysk kvalitet - uslåelig rimelig!" gir vi avkall på det, som gjør et kjøretøy dyrt, f.eks. x ulike utstyrsvarianter.

Likevel er hver eneste Sunlight proppfull av kvalitet og like mye moro - fordi produksjonen vår foregår i en av de mest moderne fabrikkerne i Europa: Just-in-Time, ingen lagerkostnader og med maskiner av den siste og mest effektive generasjonen. Men først og fremst fordi hver Sunlight inneholder litt av oss: Alt det vi vet, alt det vi kan og lidenskapen for ferie på hjul!

Sunlight